Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє злочинців силоміць відібрали в ужгородки мобільний телефон та гроші

Двоє злочинців силоміць відібрали в ужгородки мобільний телефон та гроші

Учора рано вранці по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від продавця одного з тамтешніх магазинів про те, що у приміщення магазину зайшла невідома жінка з явними ознаками тілесних ушкоджень.

ВІДЕО ДНЯ

Отримавши повідомлення, оперативний черговий, не гаючи часу, направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу та працівників роти патрульної служби міськвідділу міліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що нападників було двоє. Один із них підбіг до дівчини, схопив її за волосся й потягнув за будівлю «Будинку побуту», де наказав їй віддати цінні речі. Перелякана дівчина віддала своєму кривднику мобільний телефон «Samsung» та 140 гривень. Тим часом спільник зловмисника дістав предмет, схожий на ніж, приклав дівчині до горла й наказав мовчати. Далі останній повалив ужгородку на землю й почав бити її ногами в області голови, обличчя й тіла, - констатують в Ужгородському МВ УМВС.

Реклама

На щастя, потерпілій вдалося втекти від нападників. До приїзду правоохоронців ужгородка переховувалася у одному з тамтешніх продуктових закладів. Побиту дівчину було доставлено до медзакладу. Під час медичного огляду у неї виявлено численні тілесні ушкодження. 

Одного із зловмисників, 23-річного мешканця міста, відразу затримали працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції. Зазначимо, що ужгородець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та вже мав судимість. Враховуючи його суспільну небезпечність та кримінальне минуле,  правопорушник утримується у ізоляторі тимчасового тримання Ужгородського МВ УМВС в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України (затримання уповноваженою службовою особою).

Реклама

Особу іншого нападника уже встановлено. Зараз вживаються заходи по його затриманню. 

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.187  Кримінального кодексу України (Розбій). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно