Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цієї ночі закарпатські прикордонники затримали 17-ох нелегалів

Цієї ночі закарпатські прикордонники затримали 17-ох нелегалів

Державна прикордонна служба України на виконання доручень Президента України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, протягом цієї ночі, в рамках проведення спільної операції «Кордон-2015», яка розпочалася 15 червня 2015 року, співробітниками  Держприкордонслужби тільки на Закарпатті затримали декілька груп нелегальних мігрантів у кількості 17 осіб.

Так, прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону, після отримання оперативної інформації, на відстані 300 метрів до кордону в меліоративному каналі затримали п’ять осіб без документів (чоловік, жінка та троє дітей). За їх словами – усі вони громадяни Туреччини.

Реклама

Ще одну групу нелегальних мігрантів прикордонники цього ж відділу затримали на околиці села Гуняді, на відстані півтора кілометри до кордону, під час перевірки легкового автомобіля марки "ВАЗ 2104". "Таксі" перевозило 7 осіб без документів та 2-ох громадян України (водій та його дружина). Як з’ясували прикордонники, один затриманий – громадянин Сирії, а інші шість нелегальних мігрантів – громадяни Сомалі. 

В обох випадках затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів та проведення фільтраційно-перевіркових заходів.

Реклама

Також прикордонники Чопського загону відділу неподалік від словацького кордону на Великоберезнянщині затримали місцевого мешканця без документів. Було організовано оперативний пошук, під час якого спільно із словацькими колегами була затримана група з 5 осіб з Афганістану, яку супроводжував громадянин Словаччини. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно