Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Щоб виготовити пиріжки, 55-річна ужгородка вирощувала снодійний мак

Щоб виготовити пиріжки, 55-річна ужгородка вирощувала снодійний мак

Снодійний мак виростила на власній присадибній ділянці 55-річна ужгородка. Жінка намагалася пояснити міліціонерам, що мак самозасівний, а не викопала його так, як хотіла його використати лише для кулінарних цілей. Так це чи ні – правоохоронці перевірятимуть. Любительку макових пиріжків буде притягнуто до відповідальності.

ВІДЕО ДНЯ

Рослини снодійного маку були вилучені та направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Як повідомив перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції, майор міліції Олександр Боднарчук, за незаконний посів або вирощування нарковмісних речовин законодавством передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Реклама

Нагадаємо, що з початком теплої пори року в Ужгороді, як і по всій Закарпатській області, так і загалом по Україні, стартували оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак-2015». Операція триватиме до кінця вересня. Її метою, перш за все, є профілактика незаконного обігу наркотиків, виявлення та знищення незаконних посівів маку, конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно