Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині двоє зловмисників побили та обікрали місцевого мешканця

На Тячівщині двоє зловмисників побили та обікрали місцевого мешканця

Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення від 26-річного мешканця села Угля Тячівського району, який повідомив, що двоє знайомих громадян нанесли йому тілесні ушкодження. 

ВІДЕО ДНЯ

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди встановлено, що двоє зловмисників, їдучи на автомобілі, зупинилися біля потерпілого, який також знаходився за кермом свого авто, в ході розмови витягнули з автівки, нанесли йому тілесні ушкодження, після чого відкрито заволоділи майном, яке знаходилось в салоні, а саме: ноутбуком, флеш-картою пам’яті, документами на автомобіль та посвідченням водія на ім’я потерпілого, - повідомили у Тячівському РВ УМВС.

До справи взялися тячівські оперативники, які одразу ж вийшли на слід зловмисників та невдовзі вилучили викрадене з автомобіля одного з підозрюваних.

Реклама

Як повідомляє начальник Тячівської міліції Павло Маскалюк: «За даним фактом внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (відкрите викрадення чужого майна поєднане з застосуванням фізичного насильства та вчинено групою осіб) триває досудове слідство».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно