Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Ужгородщині злочинець, який звільнився з ізолятору, зґвалтував матір свідка

На Ужгородщині злочинець, який звільнився з ізолятору, зґвалтував матір свідка

На Ужгородщині злочинець, який звільнився з ізолятору, зґвалтував матір свідка

Вчора із заявою про згвалтування до працівників Ужгородського райвідділу міліції звернулася 39-річна жителька району. Жінка повідомила, що нелюд увірвався до неї додому, наніс численні тілесні ушкодження та ще й зґвалтував.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясували правоохоронці, ґвалтівником є раніше судимий мешканець с.Чертеж, якого оперативники Ужгородщини вже затримували за вчинення крадіжок. Тоді крадія було засуджено та поміщено в СІЗО, де він і провів останній рік. Проте і звідти він примудрявся телефонувати молодому хлопцю, який в кримінальному провадженні щодо вчинення вище згаданим злочинцем крадіжок, виступав у якості свідка, - повідомили в Ужгородському РВ УМВС.

Саме свідчення цього хлопця відігравали важливу роль у прийнятті судом рішення, щодо подальшої долі зловмисника. В телефонних розмовах засуджений погрожував фізичною розправою свідку та всім членам його сім’ї. Дзвінкам з погрозами хлопець не приділяв уваги, тому по допомогу до працівників міліції не звертався.

Реклама

Вчора суд випустив 34-річного злочинця. Той одразу ж попрямував до свідка додому, щоб помститися йому. Зловмисник увірвався у будинок свідка, жорстоко побив та зґвалтував його матір.

Працівники карного розшуку Ужгородського РВ УМВС за декілька годин затримали гвалтівника, який ще й намагався чинити їм опір. Проте втекти йому не вдалося. На даний час щодо останнього розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Слідчі готують всі необхідні матеріали, щоб обрати до негідника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Всі матеріали кримінального провадження найближчим часом слідчі направлять до суду, який і обере відповідне покарання для гвалтівника.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно