Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

27-річного мукачівця затримали під час збуту наркотиків

27-річного мукачівця затримали під час збуту наркотиків

Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції задокументували два факти реалізації психотропної речовини метамфетаміну.

ВІДЕО ДНЯ

Міліціонери затримали мукачівця безпосередньо в момент продажу наркотичної речовини. Під час затримання наркоділок встиг збути клієнту метамфетамін за 500 гривень. За декілька днів до цього правоохоронцями було зафіксовано ще один факт продажу мукачівцем наркотичної речовини, - зазначили у Мукачівському МВ УМВС.

Міліціонери з′ясували, що 27-річний мукачівець сам вживає наркотики, ніде не працює, займається збутом наркотичних препаратів і таким чином заробляє собі на життя.

Реклама

За фактами збуту слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Мукачівцю загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центр при УМВС. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно