Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині виявили підпільний гральний зал

На Рахівщині виявили підпільний гральний зал
ВІДЕО ДНЯ

Вчора до Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з місцевих кафе по вулиці Богдана Хмельницького знаходиться зал гральних апаратів. Слідчо-оперативна група, яка була направлена на виклик, виявила, що зал облаштований у нежитловому підвальному приміщенні, орендарями якого є двоє місцевих мешканців. Відвідувачі закладу грали, роблячи ставки на комп’ютерах.

Правоохоронці вилучили 7 одиниць комп’ютерної техніки та термінал поповнення "IВОХ", що підтверджує факт ведення незаконного грального бізнесу. Повідомлення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу з конфіскацією грального обладнання. Досудове розслідування триває, - зазначили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Реклама

«Ми викриватимемо не тільки бандитів, а й усіх ділків «тіньового» грального бізнесу. За порушення чинного законодавства кожного з них буде притягнуто до відповідальності. Діяльність грального бізнесу - поза законом», - наголосив начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Князєв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно