Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області затримали організатора викрадення людини в Маріуполі

В області затримали організатора викрадення людини в Маріуполі

Ця історія розпочалася нещодавно в м.Маріуполь Донецької області. Просто на вулиці бандити викрали начальника однієї з служб міського управління юстиції. 37-річну жертву тримали в орендованому будинку й катували, змушуючи родичів сплатити 100 тисяч доларів відкупного.

ВІДЕО ДНЯ

Двох бандитів міліція взяла при штурмі будинку, де вони тримали такатували бранця. До речі, керував спецоперацією тодішній начальник кримінальної міліції Донецького ГУМВС полковник Сергій Князєв, який нині очолює закарпатську міліцію, - повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Якби бандитів не затримали, то потерпілий би загинув. Адже бандити переламали йому ребра, що спричинило внутрішню кровотечу, натягнули на голову поліетиленовий пакет, що перетис шию.

Реклама

Третього учасника банди взяли на орендованій квартирі. Всі три фігуранти  родом з Чернівецької та Запорізької областей. А організатора викрадення маріупольського держслужбовця затримали днями на Закарпатті.

На посту міліції «Лазещина» правоохоронці зупинили автомобіль «Daewoo Lanos» на запорізьких номерах, за кермом якого перебував 47-річний житель м.Запоріжжя. Цей чоловік є уродженцем Рахівщини, має за плечима кілька судимостей, у тому числі і за вбивство міліціонера. Після того, як міліція затримала в Маріуполі його спільників, він намагався виїхати через Закарпаття за кордон, аби переховуватись від слідства.

Реклама

Закарпатські міліціонери вже передали затриманого донецьким колегам. Документування цього злочину триває.

Ми розслідували цю справу про викрадення людини, ще коли я працював у Донецьку. І от тепер, за інформацією колег, взяли небезпечного злочинцяна в′їзді в Закарпаття. Оперативне затримання не дало йому змоги втекти за межі України, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно