Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік намагався провести через кордон більше кілограма наркотиків

Чоловік намагався провести через кордон більше кілограма наркотиків

Прокуратурою Закарпатської області затверджено обвинувальний акт стосовно громадянина України за обвинуваченням його у вчиненні контрабанди прекурсорів, обіг яких обмежено і стосовно яких встановлюються заходи контролю – псевдоефедрину, тобто його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах, тобто злочину, передбаченого ч. 3 ст. 305 КК України.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік обвинувачується у тому, що у січні цього року погодився на пропозицію іншої особи взяти участь в переміщенні через митний кордон України з приховуванням від митного контролю пігулок, які містять у своєму складі прекурсор, за грошову винагороду, - зазначають у прес-службі прокуратури в Закарпатській області.

Однак, одразу після вчинення вказаного злочину його із пакетом, в якому знаходились приховані від митного контролю пігулки в загальній кількості 21 тис. 366 штук, що містять прекурсор – псевдоефедрин загальною масою понад 1 кг було затримано співробітниками УСБУ в Закарпатській області.

Реклама

Відповідно до ч.3 ст.305 Кримінального кодексу України вчинення зазначеного злочину карається позбавленням волі на строк від 10 до 12 років із конфіскацією прекурсорів та з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно