Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У мукачівському ломбарді злодії викрали 5 мобільних телефонів

У мукачівському ломбарді злодії викрали 5 мобільних телефонів

Нещодавно в Мукачеві двоє невідомих зухвальців спромоглися поцупити в одному з міських ломбардів одразу 5 мобільних телефонів.

ВІДЕО ДНЯ

У ломбард завітало двоє знайомих на обличчя чоловіків, які вже були клієнтами закладу. Один з них став просити, щоби продвавець прийняв у нього флешку за 70 гривень, за яку реально міг дати тільки 40. Тоді клієнт почав сперечатися, що йому потрібно за неї 70.

Відтак, не дійшовши згоди обидва чоловіки покинули приміщення. Після цього продавець побачив, що у вітрині не вистачає кількох телефонів. Одразу ж викликана міліція. Після приїзду правоохоронців встановила, що зникли аж 5 мобілок. Перед цим випадком ці клієнти вже були у нашому закладі. Один з них, який, ймовірніше всього, викрав телефони приходив зранку й казав, що йому потрібен телефон «Асус».

Реклама

У Мукачівському міськвідділ міліції розповіли, що після повідомлення на місце пригоди виїхали оперативники, які довідалися про двох постійних клієнтів ломбарду, взяли їхні прикмети. Особи обох зловмисників вже вдалося встановити.

Один з них раніше судимий, приїхав у наш край з іншої області, інший – місцевий. І хоча поки затримати їх не вдалося, однак це вже лише справа часу. Як з’ясувалося, частину викрадених мобілок вони понесли в інший ломбард, один з телефонів злодії вже встигли навіть викупити.

Реклама

Наразі правоохоронці збирають всі необхідні докази, які дозволили б затримати крадіїв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно