Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Під час ЗНО десять закарпатських випусників намагались з собою пронести апаратуру

Під час ЗНО десять закарпатських випусників намагались з собою пронести апаратуру

Під час ЗНО десять закарпатських випусників намагались з собою пронести апаратуру

Починаючи з 24 квітня по всій Україні і, зокрема, на Закарпатті, випускники шкіл проходили зовнішня незалежне оцінювання якості освіти.

ВІДЕО ДНЯ

Вже кілька років поспіль Департаментом Державної служби охорони ініційовано запровадження ряду заходів, спрямованих на посилення охорони в пунктах, у яких проходить тестування ЗНО. Цей рік не став виключенням. Тому вирішальний крок в житті кожного випускника відбувався під пильним наглядом міліціонерів охорони, повідомили в УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

- У ході підготовки до проведення незалежного оцінювання фахівці ДСО спільно з іншими представниками правоохоронних органів, провели ряд заходів: посилення охорони в пунктах тестування, доставка до пунктів тестування та в зворотному напрямку матеріального забезпечення, унеможливлення потрапляння до пунктів проведення ЗНО небезпечних предметів та речовин, заборонених під час тестування, - розповідає командир роти міліції охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області Василь Тимощук.

Реклама

Під час проведення ЗНО охорону громадського порядку у 114 пунктах незалежного оцінювання забезпечували більше 100 працівників ДСО. Одна з основних задач працівників ДСО – недопущення пронесення випускниками до пунктів тестування засобів технічної фіксації, обробки та зчитування інформації. Для цього працівники ДСО були забезпечені технічними засобами контролю.

– Кожен охоронець мав у наявності металодетектор, з допомогою якого випускники були перевірені. Підбиваючи підсумки проходження ЗНО, можу сказати, що під час проведення тестування фото-, відеоапаратура, пристрої для зчитування інформації тощо були виявлені у 10 учасників тестування. Учнів, які намагалися порушити правила проходження тестування, працівники українського центру якості освіти відсторонили від проходження зовнішнього незалежного тестування, - повідомив Василь Тимощук.

Реклама

До слова, працівники правоохоронних органів розробили схему оперативного інформування силових та інших структур на випадок виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення ЗНО, але, на щастя, держохоронцями у вказаний період не було допущено вчинення протиправних дій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно