Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатські правоохоронці вилучили у представників нелегального грального бізнесу майже 35 тисяч гривень

Закарпатські правоохоронці вилучили у представників нелегального грального бізнесу майже 35 тисяч гривень

Закарпатські правоохоронці вилучили у представників нелегального грального бізнесу майже 35 тисяч гривень

Від ділків нелегального грального бізнесу вилучено 52 системних блоки, 41 монітор, 23 телевізори, касові апарати та інше майно, а також грошові кошти в сумі майже 35 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатська міліція продовжує боротьбу з нелегальним гральним бізнесом. Лише за одну добу 23 липня правоохоронці, заручившись відповідними ухвалами суду, провели 11 обшуків у підпільних ігротеках в Ужгороді, Мукачеві, Сваляві, Перечині, Тячеві та в Іршавському районі, - констатують у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Зокрема, в с.Білки Іршавського району в букмекерській конторі «Фаворит» вилучено 5 комплектів комп’ютерної техніки, 4 системних блоки, 11 телевізорів та кошти в сумі 4296 гривень. Під час проведення санкціоновано обшуку було зафіксовано факт гри через мережу Інтернет.

Реклама

Аналогічну контору знешкоджено в с.Довге на Іршавщині, де вилучено 8 системних блоків, 5 флеш-накопичувачів, бухгалтерські документи та кошти в сумі 2119 грн.

У Мукачеві за чотирма адресами (вул.І.Зріні, Академіка Павлова, Ужгородська та Возз′єднання) вилучено 12 системних блоків, 12 моніторів.

Реклама

В Ужгороді за двома адресами (вул.Грушевського та Минайська) у приміщеннях Інтернет-кафе «Лото Ройал» та національної лотереї «Фаворит» вилучено 19 системних блоків, 14 моніторів, реєстраційні документи та кошти в сумі понад 25 тисяч гривень.

У Сваляві в приміщенні лотереї «Фаворит» вилучено 10 системних блоків, 7 моніторів, 12 телевізорів та кошти в сумі 2200 грн.

У Перечині в букмекерській конторі «Фаворит» вилучено системний блок, 3 монітори, блоки живлення та документи.

Реклама

У Тячеві  в приміщенні лотереї «Фаворит» (вул.Незалежності) вилучено 3 системних блоки, бухгалтерські документи та кошти в сумі 800 грн.

Загалом при проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 52 системних блоків, 41 монітор, один сервер, 11 USB флеш-накопичувачів, два касові апарати, 23 телевізори, блоки живлення, модеми, вінчестери та кошти в сумі 34 854 гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно