Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обласні прикордонники затримали 3 громадян Угорщини з набоями

Обласні прикордонники затримали 3 громадян Угорщини з набоями

Понад 170 набоїв калібру 7,62 мм виявили вчора на Закарпатті прикордонники мобільного загону. В рамках отриманої заздалегідь інформації від підрозділу внутрішньої безпеки, майже опівночі на автошляху сполученням населених пунктів Велика Бийгань - Дідово нарядом мобільного прикордонного загону був зупинений автомобіль марки «Опель» угорської реєстрації. За кермом транспортного засобу знаходився громадянин Угорщини, а також два пасажири.

ВІДЕО ДНЯ

Під час огляду, в багажному відділенні транспортного засобу був виявлений пакунок з набоями калібру 7,62 мм у кількості 100 штук. Про факт виявлення набоїв прикордонники одразу ж проінформували взаємодіючі підрозділи, - повідомили у Держприкордонслужбі України.

Згодом, в ході проведення додаткового огляду за допомогою службової собаки було знайдено ще 73 набої.

Реклама

Наразі проводяться заходи щодо встановлення обставин правопорушення. Зазначені громадяни затримані.

Також в рамках проведення спільного комплексу режимних та контрольних заходів на межі Закарпатської області та контрольованих прикордонних районів, вчора на контрольному посту в н.п. Лазещина (Яблунівський перевал) прикордонниками Мукачівського загону спільно з співробітниками МВС, ДФС та СБУ був зупинений автомобіль марки «Мерседес», під керуванням громадянина України.

Реклама

В ході перевірки та огляду автівки було виявлено пістолет «Макарова» та 16 набоїв до нього. В ході опитування було встановлено, що зазначений громадянин раніше брав участь у проведенні АТО та має дозвіл на носіння та зберігання зброї, але він діє лише в межах проведення антитерористичної операції на сході України. Вилучену зброю та набої передали до МВС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно