Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стали відомими деталі смертельної ДТП, що сталась неподалік Виноградова

Стали відомими деталі смертельної ДТП, що сталась неподалік Виноградова

Вечірньої пори 31 липня на Виноградівщині сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. 41-річний житель м.Виноградова, перебуваючи в нетверезому стані за кермом мікроавтобуса «Chrysler» на іноземних номерах, рухаючись із с.Підвиноградів у напрямку с. Р.Долина, виїхав на смугу зустрічного руху. Сталося зіткнення із зустрічним автомобілем «Dacia Logan», за кермом якого перебував 19-річний житель с.Матієво.

ВІДЕО ДНЯ

Молодий водій легковикп «Dacia Logan» від отриманих травм помер у лікарні. Туди ж потрапили з ушкодженнями різного ступеня важкості й два пасажири «Крайслера»: 30-річна жінка та 42-річний чоловік, обидва жителі Виноградова.

Водій мікроавтобуса був освідчений на наявність алкоголю. Експертиза засвідчила в його крові 1,6 проміле.

Реклама

Нетверезого винуватця кривавої ДТП міліція затримала й помістила в ІТТ Виноградівського райвідділу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До речі, в 2007 році цей же чоловік уже скоював смертельне ДТП. Тоді в селі Теково Виноградівського району під колесами його транспортного засобу загинули хлопець і дівчина. Міліція порушила за даним фактом кримінальну справу, але п′яний винуватець трагедії втік за кордон і тривалий час переховувався аж в Італії. У 2012 р. він був затриманий і екстрадований в Україну, та все ж зумів уникнути тюрми. Тоді наш «гуманний» суд обмежився 5 роками позбавлення волі умовно, з наданням іспитового терміну.

Реклама

І от тепер п′яний виноградівець знову накоїв біди. Наразі він перебуває під вартою, проте останнє слово знову буде за судом.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно