Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині прикордонники виявили 10 ящиків контрабандних сигарет

На Рахівщині прикордонники виявили 10 ящиків контрабандних сигарет

У Рахівському районі Закарпатської області біля контрольно-слідової смуги мукачівські прикордонники виявили сховок із 10-ма ящиками сигарет, призначених для нелегального переправлення в Румунію. Власники сховку встановлюються, сигарети вилучені. Інших спроб контрабанди крупних партій тютюнових виробів уздовж державного кордону на Закарпатті за минулу добу не зафіксовано.

ВІДЕО ДНЯ

В сусідній Угорщині тривають слідчо-оперативні заходи по боротьбі з контрабандою. На сьогодні число затриманих митників збільшилося до 23, - стверджує голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

У Загоні та Ніредьгазі (угорські населені пункти біля кордону з Україною) виявлені два нелегальні склади з контрабандними сигаретами. На території Австрії затримані чотири фури з сигаретами, які під оперативним супроводом силовиків рухалися від Загоні в бік Італії.

Реклама

У зв’язку з перевірками угорських силовиків тривалість перетину українсько-угорського кордону різко збільшилася, що призвело до утворення великих черг. Черги не пов’язані з діями української сторони і є тимчасовими, проте Закарпатська облдержадміністрація просить до туристів, які їдуть на автотранспорті відпочити в країни ЄС через українсько-угорський кордон, взяти цей факт до уваги. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно