Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові автомобіль врізався в поїзд

У Виноградові автомобіль врізався в поїзд

Сьогодні, у професійний день залізничників, дорожньо-транспортна пригода сталася на залізничному переїзді на вулиці Ардовецькій у Виноградові.

ВІДЕО ДНЯ

Близько години тому, рухаючись у бік Підвиноградова, чорний седан "Renault Logan" врізався у локомотив малого поїзда.

Від зіткнення ніхто не постраждав, окрім автомобіля, в якого розбита фара та прим’ята ліва передня частина. За кермом авто знаходився молодий чоловік із Тячівського району. Разом з дружиною він направлявся на відпочинок на озеро в село Дийда Берегівського району. З розповіді водія, він не помітив знак «Стоп» на залізничному переїзді і тому пізно став гальмувати, почувши гул потяга.

Реклама

Та чималий гальмівний шлях ( близько 20 метрів) свідчить про немалу швидкість, з якою рухалося авто.

На цю обставину зауважив і машиніст потяга Микола Устич. Його бригада у цей час здійснювала рейс маршрутом Хмельник-Виноградово. На місці пригоди вже працює міліція.

Реклама

"Видимість на переїзді з боку Олешника доволі обмежена,- розповів Микола Іванович,- та швидкість поїзда дуже мала – всього 10 км/год. На час зіткнення вагони потяга були повні пасажирами. Однак авітвка удариласаме локомотив локомотив, і люди його майже не відчували. Вони просто повиходили з вагонів і далі пішли пішки в місто, не доїхавши до станції два кілометри".

Слід зауважити, що це не перша аварія на залізничному переїзді на вулиці Ардовецькій. Незважаючи на попереджувальні знаки та відеофіксацію, тут і раніше ставалися ДТП. Не випадково саме на цьому місці побожні виноградівці встановили чималий мармуровий хрест як оберіг від нещасливих пригод.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно