Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатські контрабандисти не лише б’ють прикордонників, а й погрожують підпалити їх будинки

Закарпатські контрабандисти не лише б’ють прикордонників, а й погрожують підпалити їх будинки

Закарпатські контрабандисти не лише б’ють прикордонників, а й погрожують підпалити їх будинки

Державна прикордонна служба України на виконання доручень Президента України здійснює комплекс заходів направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні. Ця робота проводиться у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами. Неодноразово правоохоронцями затримувалися значні партії контрабандних сигарет та групи незаконних мігрантів.

ВІДЕО ДНЯ

Однак особи, які причетні до протиправної діяльності, не бажають полишити свій «бізнес». Натомість вони намагаються чинити тиск на співробітників Державної прикордонної служби України, сподіваючись, що у такий спосіб в подальшому їм не перешкоджатимуть займатися протиправною діяльністю, - зазначили у Держприкордонслужбі України.

Подібного тиску зазнав один з військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону. Інспектор прикордонної служби був побитий 3 особами, які проникли в його приватне помешкання. Правоохоронця з різними тілесними ушкодженнями доправили в районну лікарню, де йому надали необхідну медичну допомогу. За даним фактом поінформовано підрозділ МВС в Закарпатській області, а інформацію внесено в ЄРДР з кваліфікацією за ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Також попередньо встановлено, що напад, можливо, скоїли 3 місцевих жителів, які причетні до контрабандної діяльності на державному кордоні. 27 липня військовослужбовець у складі прикордонного наряду завадив спробі контрабандного переміщення 12 пакунків тютюнових виробів, а порушники тоді втекли кинувши свою ношу.

Реклама

Крім того, як вже повідомлялося, на минулому тижні погрози лунали й прикордонникам відділу «Ділове» Мукачівського загону. Вони також завадили спробі переміщення через кордон контрабандних тютюнових виробів. Після затримання 4 пакунків з сигаретами до одного з військовослужбовців під’їхав місцевий житель, який поводив себе досить агресивно та почав погрожувати, обіцяючи навіть підпалити будинок. По даному факту поінформовані компетентні органи, а інформацію внесено в ЄРДР.

За всіма подібними випадками прикордонне відомство проводитиме перевірки та захищатиме права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз прикордонникам,  не залишаться поза увагою співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та правоохоронних органів і будуть притягуватися до кримінальної відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно