Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підозрюваний у вчиненні ДТП на Виноградівщині перебуватиме під вартою

Підозрюваний у вчиненні ДТП на Виноградівщині перебуватиме під вартою

Ужгородський міськрайонний суд задовільнив клопотання слідчого СУ УМВС України в Закарпатській області, погоджене з процесуальним прокурором про обрання підозрюваному у вчиненні ДТП в результаті якої загинули двоє осіб запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі встановлено, що 41–річний виноградівець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння керував автомобілем марки «CHRYSLER RG», рухаючись в с. Руська Долина, не забезпечив безпеку дорожнього руху під час обгону попутного автомобіля, перетнув суцільну лінію розмітки та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем марки «Дачія Логан», який в той час рухався своєю смугою руху.

В результаті ДТП водій автомобіля «Дачія Логан» та пасажир автомобіля «Крайслер Гранд» отримали тяжкі тілесні ушкодження від яких померли в лікарні. Ще одна пасажирка автомобіля «Крайслер Гранд» з тяжкими тілесними ушкодження доставлена у Виноградівську ЦРЛ, де проходить лікування, – зазначають у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Реклама

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) здійснюється слідчими СУ УМВС України в Закарпатській області, а процесуальне керівництво - працівниками прокуратури області.

Нагадаємо, що ДТП трапилася 31 липня.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно