Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Іванівцях чоловік зламав руку сусідці через 40 сантиметрів землі

У Іванівцях чоловік зламав руку сусідці через 40 сантиметрів землі

40 сантиметрів земельної ділянки стали причиною сусідського конфлікту у с.Іванівці Мукачівського району. 48-річний сусід під час сварки за межу ударив палицею свою 58-річну сусідку, зламавши їй руку. Дісталось і 30-річній  дочці, яка вступилася за матір. Побитих жінок доставили до лікарні, а чоловіка - до міліції. 

ВІДЕО ДНЯ

До працівників міліції Мукачева надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулися дві жінки віком 58 та 30 років, мати й донька. Обидві мешкають у селі Іванівці, – повідомляє Мукачівський МВ УМВС. 

Жінки розповіли, що тілесні ушкодження їм спричинив сусід. Старшій жінці чоловік зламав руку, а ії дочці спричинив легкі тілесні ушкодження. 

Реклама

Уже на місці події правоохоронці з’ясували, що все трапилось через давні неприязні стосунки. Сусіди вже не перший рік не можуть поділити межу земельної ділянки. На думку чоловіка, сусідка на 40 см. вийшла за межі своєї земельної ділянки. Жінка ж  доказує протилежне, що це її земля. 

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до суду. Чоловіку доведеться відповідати за скоєне правопорушення, передбачене ст.122 та ст.125 (умисне спричинення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно