Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У жінки-контрабандистки з Угорщини вилучили пачки цигарок та автомобіль

У жінки-контрабандистки з Угорщини вилучили пачки цигарок та автомобіль

900 пачок цигарок «JIN LING» та автомобіль «VW PASSAT» вилучені в громадянки Угорщини за намагання перемістити через митний кордон України тютюнові вироби з приховуванням від митного контролю.

ВІДЕО ДНЯ

Іноземка виїжджала із України сьогодні, близько 3:00 ночі, через пункт пропуску «Дяково» Закарпатської митниці ДФС. Вона обрала «зелений коридор», хотіла пройти митний контроль за спрощеною процедурою. Однак, працівники митниці вирішили провести поглиблений огляд транспортного засобу, і не помилилися. У переробленому баку авто, у порогах, у спеціально виготовленому сховищі, що знаходиться між сидінням водія та переднім пасажирським сидінням, на дні автомобіля, у спинці заднього сидіння митники виявили приховані тютюнові вироби з фільтром без акцизних марок, іноземного виробництва, - зазначили у відділі комунікацій ГУ ДФС УКраїни в Закарпатській області.

Громадянка Угорщини пояснила, що виявлені сигарети є її власністю, їх вона придбала у незнайомих людей і мала намір перевезти в Румунію й продати.

Реклама

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі ст. 511 Митного кодексу України вилучено товари – безпосередні предмети порушення митних правил та транспортний засіб зі спеціально виготовленими сховищами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно