Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Впевненість ужгородця у власному сині зберегла його гаманець

Впевненість ужгородця у власному сині зберегла його гаманець

Попри всі попередження міліції, довірливі громадяни знову і знову попадаються на гачок телефонних пройдисвітів. Але не всі люди вірять у вигадані історії шахраїв...

ВІДЕО ДНЯ

36-річна ужгородка вирішила відпочити на узбережжі моря в Одесі. На одному з інтернет-сайтів вона знайшла оголошення про здачу житла в оренду. Забронювала помешкання, перерахувала близько 1000 гривень. А далі зв’язок із «одеситом» обірвався. Жінка залишилася без грошей і звернулася за допомогою в міліцію, - йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС.

У тенета шахрая потрапила й 18-річна студентка одного з навчальних закладів міста. За вигідною ціною дівчина вирішила придбати взуття через всесвітню мережу. Гроші вона перерахувала на картковий рахунок зловмисника, однак «куплений» товар так і не отримала.

Реклама

На щастя, не всі вірять шахраям. 57-річному ужгородцю теж зателефонував незнайомець і повідомив, що син чоловіка нібито знаходиться у тюрмі, а за його звільнення потрібно переказати 1500 доларів. У видуману шахраєм історію ужгородець не повірив, адже добре знає, що його син проблем із законом не має.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно