Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині нетверезий водій на тракторі переїхав "дев’ятку" ДАІвців

На Ужгородщині нетверезий водій на тракторі переїхав "дев’ятку" ДАІвців

Неординарна автопригода трапилася учора на Ужгородщині. До працівників міліції звернулися жителі с.Малі Геївці. Люди повідомили про те, що по їхньому селу їздить трактор "ЮМЗ", за кермом якого перебуває нетверезий водій. Тож доки пияк за кермом когось не задавив, селяни просили реагування міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Міліцейський наряд помітив вказаний трактор без номерних знаків на дорозі між селами М.Геївці та Тисаактелек, однак водій на вимогу не зупинився. Коли втікача наздогнали поблизу мосту через Латорицю, він несподівано пішов на таран службового автомобіля ДАІ "ВАЗ-2109", - зазначили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Ударом трактора на службовій "дев′ятці" пошкодило задні й передні дверцята з правого боку, праве переднє крило та бокове дзеркало заднього виду. На щастя, ніхто з пасажирів при цьому не постраждав.

Реклама

Після цього водій трактора не зупинився, а з′їхав на польову дорогу й продовжив спробу втечі. Проїхавши з півкілометра, змушений був зупинитись, але продовжував чинити опір міліціонерам: матюкався, погрожував стражам порядку, хапав їх за формений одяг і навіть пробував битися.

Хулігана таки затримали. Ним виявився 46-річний житель с.Коритняни Ужгородського району. В салоні перебував і його приятель – 32-річний односелець. Обидва перебували в стані алкогольного сп′яніння, що засвідчила експертиза.

Реклама

На нетверезого водія трактора складено адмінпротокол за керування ТЗ у стані алкогольного сп′яніння. А от за опір правоохоронцям на нього очікує кримінальна відповідальність. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.342 ч.2 Кримінального кодексу України (Опір працівнику правоохоронного органу). Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно