Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • За кожним фактом затримання контрабанди митниками чи прикордонниками сусідніх країн будуть розпочинатись кримінальні провадження, – прокуратура

За кожним фактом затримання контрабанди митниками чи прикордонниками сусідніх країн будуть розпочинатись кримінальні провадження, – прокуратура

За кожним фактом затримання контрабанди митниками чи прикордонниками сусідніх країн будуть розпочинатись кримінальні провадження, – прокуратура

Сьогодні, 12 серпня у прокуратурі Закарпатської області під головуванням Володимира Янка відбулась нарада керівників правоохоронних органів краю.

ВІДЕО ДНЯ

Основною і єдиною темою якої стало звернення прокурора області до керівників Закарпатської митниці ДФС та Мукачівського і Чопського прикордонних загонів з вимогою змусити працювати своїх підлеглих якісно, професійно та в рамках закону, – інформують у прес-службі Закарпатської прокуратури.

"Я попереджаю Вас, що по кожному факту затримання контрабанди митниками чи прикордонниками сусідніх країн прокуратурою області будуть розпочинатись кримінальні провадження та проводитись досудове розслідування по фактах зловживань службовим становищем або службової недбалості, відповідно до ст.364 та ст. 367 КК України.

Ми вже домовились із офіційними представниками сусідніх країн, і вони повідомлятимуть нам про кожний випадок виявлення ними контрабанди та нелегальних мігрантів.

Реклама

Наголошую, ви повинні зрозуміти та донести до своїх підлеглих мою офіційну позицію: нам потрібно, щоб Ви якісно та професійно виконували свою роботу і виявляли заборонені до переміщення товари" – підсумував Володимир Янко.

Нагадаємо, що вчора словацькі митники виявили більш ніж 130 кг дорогоціннних каменів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно