Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Працівниками ДАІ було затримано п’яного водія несправної маршрутки

Працівниками ДАІ було затримано п’яного водія несправної маршрутки
ВІДЕО ДНЯ

У період з 5 до 30 серпня, під час проведення цільових заходів під умовною назвою «Небезпечний вантаж», правоохоронці посилюють контроль за транспортними засобами, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів, задля забезпечення безпеки дорожнього руху, профілактики ДТП, а також виявленню порушень ПДР.

Для більш ефективних результатів та профілактики порушення Правил перевезення небезпечних вантажів, працівниками ДАІ здійснюються відпрацювання. Так, вчора під час такого відпрацювання було зафіксовано ряд порушень з боку перевезення небезпечних вантажів.

Реклама

Протягом 6 годин працівниками ДАІ було виявлено 6 порушень ПДР, із них 4 порушення пов’язаних з перевезенням небезпечних вантажів, а саме по ст. 1321 КУпАП (без відповідних документів на перевезення небезпечних вантажів) та по ст.121 ч.1 КУпАП (технічна несправність під час перевезення НВ), - повідомляють у УДАІ УМВС України в Закарпатській області. 

Під час рейду в поле зору потрапив водій «Газелі», котрий перевозив пасажирів на несправній маршрутці, до того ж в стані алкогольного сп’яніння, тому на водія було складено 2 адміністративних протоколи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно