Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Причетним до викрадення автомобіля мукачівки виявився її 33-річний зять

Причетним до викрадення автомобіля мукачівки виявився її 33-річний зять

5 серпня до Берегівського райвідділу міліції звернулася із заявою про угон іномарки «Шкода Октавія А5» на чеських номерах 50-річна уродженка міста Мукачево. Доки жінка перебувала у термальному басейні м.Берегова разом із донькою та онукою, її автомобіль, припаркований біля спортивного комплексу на вул.Корятовича, викрали.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла заявниця правоохоронцям, вона останні кілька років мешкає у Чехії, де й придбала цю «Шкоду». На Закарпаття приїхала, аби провідати свою доньку, яка разом із чоловіком мешкає у Мукачеві. Доки купалися в басейні, машина зникла, - зазначають у Берегівському РВ УМВС.

Розкриття даного злочину взяв на особистий контроль начальник УМВС області Сергій Князєв. Правоохоронці провели клопітку роботу задля розкриття злочину. Лише за тиждень після проведення чималої кількості обшуків та допитів, перегляду десятків відеозаписів із камер спостереження, правоохоронці вийшли на слід викрадача та встановили місце знаходження самої вкраденої «Октавії».

Реклама

Причетним до угону автомобіля мукачівки виявився її 33-річний зять. Цей мешканець Мукачева спочатку навідріз заперечував факт своєї причетності до угону тещиної машини. Однак під впливом доказів почав давати покази.

Чоловік розповів, що автомобіль тещі викрав задля матеріальної вигоди. Планував це заздалегідь, спеціально виготовивши дублікат ключа.

Реклама

У день викрадення зять зателефонував своїй дружині, бо знав, що та поїхала на автомобілі разом зі своєю матір’ю. Дізнався, що жінки тепер у Берегові в басейні. Примчав з Мукачева до Берегова та викрав «Шкоду», яку завів власним ключем. Машину ховав кілька днів у своєї знайомої.

Далі злодій запанікував, знаючи, що машину шукає міліція. Злякавшись відповідальності за скоєне, відігнав іномарку за межі Мукачева і кинув біля лісу при в’їзді в село Карпати.

До речі, незадовго до того теща, не підозрюючи злих намірів чоловіка своєї доньки, оформила на нього довіреність на право керування своєї «Шкоди».

Реклама

Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно