Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На українсько-угорському кордоні нетверезний водій ледь не побив прикордонника

На українсько-угорському кордоні нетверезний водій ледь не побив прикордонника

На українсько-угорському кордоні нетверезний водій ледь не побив прикордонника

Це сталось о 19:00 за київським часом учора, 15 серпня. Чорний “Nissan” на шаленій швидкості промчав повз шлагбаум при в’їзді на контрольно-пропускний пункт “Лужанка”, ледве не зачепив військового у формі й помчав до валютного магазину.

ВІДЕО ДНЯ

Там його зупинили й повернули назад.

І тут почалось щось незрозуміле. Замість того, аби надіти на неадекватного водія у плавках кайданки і після його протверезіння розібратись в ситуації, прикордонники загальмували всі машини, що вже пройшли прикордонний та митний контроль й чекали на виїзд з КПП, і розпочали майже протягом 40 хвилин з’ясовувати стосунки з порушником: чому він створив на кордоні неординарну подію і де ключі від машини?

Реклама

“Невже не можна було затримати його і проводити з ним відповідний діалог у належному місці, а громадян, що повертались з Угорщини з відрядження чи приватної поїздки, не затримувати після проходження митної та перевірки паспортів?", -висловив загальну позицію Середнянський селищний голова Емеріх Крицкій, який повертався із членами офіційної делегації з Егера.

П’ять озброєних прикордонників усе ще думали, що робити з порушником, який до того ж лаявся нецензурними словами, хоч і визнавав, що випив. Аж поки цивільні не вийшли зі своїх машин і затребували вжити до нього адекватних заходів. Ще трохи і дійшло б до бійки. Тільки тоді старша зміни “зелених кашкетів” віддала наказ одягнути на мешканця села Мужієва кайданки і відвести його у службове приміщення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно