Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Місцеві жителі виявили неподалік кордону 10 нелегальних мігрантів

Місцеві жителі виявили неподалік кордону 10 нелегальних мігрантів

Учора, 15 серпня в рамках проведення заходів спільної прикордонної операції персоналом відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівського загону було затримано 10 нелегальних мігрантів при спробі незаконного перетину Державного кордону України.

ВІДЕО ДНЯ

Прикордонникам відділу прикордонної служби «Косино»  Мукачівського прикордонного загону від місцевого жителя населеного пункту Попово надійшла інформація про спостереження руху в бік державного кордону України до 10 невідомих осіб, які за зовнішніми ознаками схожі на нелегальних мігрантів, - констатують у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

За результатами реалізації даної інформації виявлено та затримано 10 осіб: 5 громадян Афганістану, 1 громадянин Бангладешу та 4 громадянина Шрі-Ланки.

Реклама

Прикордонники Мукачівського прикордонного загону висловлюють свою подяку місцевим жителям прикордоння за проявлену пильність та ініціативу та закликають місцеве населення в подальшому взаємодіяти з прикордонниками в питаннях охорони державного кордону України.

Нагадаємо, що співробітники Мукачівського прикордонного загону у тісній взаємодії із підрозділами МВС, СБУ, ДФС, прикордонними відомствами Угорщини та Румунії проводять заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015». 

Реклама

Операція направлена на виявлення каналів переправлення незаконних мігрантів, ймовірних маршрутів їх руху, боротьби з контрабандною діяльністю на державному кордоні України, викриття та компрометація існуючих каналів протиправної діяльності на території Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно