Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Стали відомими деталі резонансного вбивства охоронця туристичного комплексу у селі Шаян

Стали відомими деталі резонансного вбивства охоронця туристичного комплексу у селі Шаян

Стали відомими деталі резонансного вбивства охоронця туристичного комплексу у селі Шаян

Зранку 15 серпня в Хустський міськвідділ міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено труп 58-річного жителя селища Вишково з травмами голови. Потерпілим виявився охоронець одного з приватних готельних комплексів села Шаян.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з′ясували, що життя чоловіку вкоротив один із відпочиваючих туркомплексу, 34-річний приватний підприємець з м.Києва, - стверджують у Хустському МВ УМВС.

Звечора в одній з альтанок туркомплексу веселилася компанія у складі трьох осіб. Гулянка затягнулася аж до ранку. Будучи добряче напідпитку, шумна компанія стала порушувати громадський порядок.

Реклама

58-річний охоронець туркомплексу підійшов до нетверезих і зробив їм зауваження, що не сподобалося молодикам. Один із гуляк, 34-річний киянин, відреагував агресивно та накинувся на чоловіка з кулаками.

Спершу побої були незначні, але невдовзі п′яний негідник знайшов свою жертву біля басейну й продовжив екзекуцію. Завдавши ще кілька ударів по голові, киянин сів у свій джип «Акура» та спробував втекти.

Реклама

Потерпілий помер від отриманих тілесних ушкоджень в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

На території Закарпатської області було введено в дію план «Перехоплення». Невдовзі вбивцю знайшли та затримали. Він готувався виїхати на Київ.

- Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 7  до 15 років. Підозрюваний у злочині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу, – прокоментував в.о. начальника Хустської міліції Володимир Щадей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно