Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські правоохоронці знайшли вбивцю 41-річної жінки

Мукачівські правоохоронці знайшли вбивцю 41-річної жінки

У річці  Латориця в Мукачеві  знайшли труп молодої жінки. Як з’ясували правоохоронці, 41-річну мукачівку вбили. За скоєння злочину затримано 43-річного раніше судимого місцевого жителя.

ВІДЕО ДНЯ

41-річна жителька Мукачева Наталія пішла з дому ще на початку серпня. Матері сказала, що поживе кілька днів у своїх друзів. Коли ж донька не повернулася додому, а зв′язку з нею не було, мати звернулася із заявою в міліцію. З 18 серпня Наталію розшукували як зниклу безвісти, - стверджують у Мукачівському МВ УМВС.

І от вчора бездиханне тіло зниклої мукачівки знайшли в річці Латориця у Мукачеві. Жінка була оголена, на тілі виднілися сліди побоїв. Довкола пояса жінка була загорнута в ковдру.

Реклама

Було зрозуміло, що нещасну позбавили життя. За фактом навмисного вбивства (ст.115 Кримінального кодексу України) міліція розпочала кримінальне провадження.

Невдовзі правоохоронці вийшли на 43-річного мукачівця, знайомого вбитої жінки. Цей чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору міліції за скоєння крадіжок та хуліганства, має судимість.

Реклама

Сам затриманий наразі відмовчується: мовляв, був п′яний і нічого не пам′ятаю. Зате його молодший брат розповів, як за наказом старшого прийшов до гаража, де на підлозі побачив мертву жінку. Удвох вони загорнули тіло в ковдру,  понесли вночі на берег Латориці й кинули у воду.

Правоохоронці вилучили речові докази. Зловмисника затримали у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно