Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Міліціонери затримали жителя Донецької області, який вкрав із магазину алкоголь

Міліціонери затримали жителя Донецької області, який вкрав із магазину алкоголь

Міліціонери затримали жителя Донецької області, який вкрав із магазину алкоголь

Через пристрасть до алкоголю та відсутність грошей на чергову пляшку, 41-річний раніше судимий житель Донеччини відкрито викрав з ужгородського магазину пляшку дорогого коньяка. 

ВІДЕО ДНЯ

В Ужгородський міськвідділ міліції звернулася із заявою продавець місцевого магазину. Жінка розповіла, що невідомий чоловік у неї на очах вкрав із магазину пляшку коньяка та втік, повідомляє Ужгородський МВ УМВС. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Приватний підприємець надав правоохоронцям зображення з камери відеонагляду, де було видно, як невідомий чоловік вовтузиться біля полиць з алкогольними напоями, потім бере пляшку коньяка та виносить з магазину. Саме відео й допомогло працівникам міліції  встановити особу зловмисника та розшукати його. 

Реклама

Грабіжником виявився раніше судимий 41-річний житель Донецької області. Чоловік вже мав проблеми із законом й кілька років провів у місцях позбавлення волі за майнові злочини та шахрайства.

Свій протиправний вчинок зловмисник пояснив тим, що дуже хотів випити, але не мав грошей. Тому й зважився на злочин. Лише от скуштувати крадений коньяк не встиг, завадила міліція...

Реклама

Речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).Грабіжнику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно