Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителька Іршавщини вкрала у односельчанки сумку з документами та грошима

Жителька Іршавщини вкрала у односельчанки сумку з документами та грошима

До правоохоронців звернулась дочка мешканки Іршавщини. Заявниця повідомила, що від її 49-річної матері невідома особа викрала сумку, в якій знаходились гроші, мобільний телефон, хустина та паспорт. Загалом їй було спричинено матеріальних збитків на суму більше 600 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Розшуком злодія зайнялись оперуповноважені карного розшуку. Опери дізнались, що жінка поверталась додому, і по дорозі їй стало зле. Вона присіла на узбіччі дороги, а далі знепритомніла. Коли отямилась, сумки вже не було, - інформують в Іршавському РВ УМВС.

Удома про крадіжку потерпіла розповіла своїй дочці, яка відразу повідомила про це в міліцію.

Реклама

Невдовзі розшуківці отримали інформацію про можливу причетність до крадіжки 40-річної односельчанки потерпілої. Про неї негативно відгукувалися земляки.

Правоохоронці навідались до неї додому. Під час бесіди жінка зізналася в скоєному. Розповіла, як, повертаючись із магазину додому, побачила на узбіччі дороги непритомну жінку, біля якої лежала чорна сумка. Її вона вирішила вкрасти. У сумці був мобільний телефон, гроші, хустина та паспорт. Наступного дня документ злодійка підкинула потерпілій, а гроші витратила на власні потреби.

Реклама

За даним фактом Іршавським райвідділом міліції було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Після завершення слідства справу передали в суд.  

В суді підсудна щиро розкаювалася, просила строго її не карати. Вироком Іршавського районного суду крадійку засуджено до одного року позбавлення волі з випробувальним терміном, тобто умовно.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно