Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівські юнаки обікрали приватну фірму

Тячівські юнаки обікрали приватну фірму

У Тячеві троє злодіїв віком 16-20 років занадилися красти на склад приватної фірми. Встигли натягати різного добра аж на 300 тисяч гривень, і врешті-решт попалися міліції на гарячому під час чергової крадіжки на тому самому складі. Жадібність згубила хлопців.

ВІДЕО ДНЯ

Упродовж травня-серпня невідомі зловмисники кілька разів поспіль обікрали один і той же склад приватної фірми, розташований на околиці м.Тячева. Шляхом взлому дверей зловмисники проникали в приміщення, звідки цупили цінні речі. Цікавило крадіїв все, що можна продати, починаючи від самих дверей і закінчуючи принтерами та кондиціонерами, - інформують у прес-службі Тячівського РВ УМВС.

Таким чином за 5 заходів злодюги потягнули добра майже на 300 тисяч гривень. А попалися, коли полізли на склад ушосте. Там їх уже чекали в засідці опери карного розшуку. Із затриманням взагалі вийшов «прикол». Коли крадії залізли на склад, залишивши одного «на шухері», на дорозі раптом зупинився якийсь автобус. Молодий водій (міліціонер у цивільному) крикнув: «Атас, пацани, там менти!» Перелякані крадії миттю заскочили в салон автобуса й щасливо доїхали просто у райвідділ міліції.   

Реклама

До злодійської групи, яка 5 разів обкрадала один і той же склад, входили троє жителів Тячева віком 16-20 років. Наймолодший ще вчиться в школі.

За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження. Зловмисники зізналися у скоєних злочинах та вказали, де ховали крадене. Майже все майно вже повернуто потерпілим.

Реклама

- За фактами крадіжок проводиться досудове розслідування, зловмисники перевіряються на причетність до інших злочинів, – каже начальник Тячівського РВ УМВС Павло Маскалюк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно