Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині агресивна жінка накинулась на правоохоронців

На Ужгородщині агресивна жінка накинулась на правоохоронців

Вчора по обіді до чергової частини Ужгородського РВ УМВС надійшло повідомлення від 25-річної мешканки с.Коритняни Ужгородського району. Жінка просила працівників міліції заспокоїти її свекруху, яка обізвала її та погрожувала фізичною розправою.

ВІДЕО ДНЯ

Оперативний черговий направив на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Прибувши на місце події, працівники міліції не застали винуватиці конфлікту та вирішили поспілкуватися із заявницею. Проте згодом з’явилася і агресивна свекруха, яка безпідставно розпочала сварку з міліціонерами, - інформує Ужгородський РВ УМВС.

Вона ображала нецензурною лайкою та погрожувала розправою як правоохоронцям, так і своїй невістці.

Реклама

Заспокоїти жінку не вдалося. Вона поводила себе неадекватно, почала чіплятись до офіцера міліції. Врешті-решт відірвала погон з її форменого одягу.

На неспокійну жінку довелось одягати кайданки та доставляти до райвідділу міліції для дачі пояснень щодо такої її поведінки.

Реклама

Слідчі Ужгородського РВ УМВС розпочали за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.342 (Опір представникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Правопорушниці загрожує штраф до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. В ході досудового розслідування будуть встановлені всі обставини даного інциденту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно