Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Українка залишила "Mercedes-Benz" закарпатським митникам через тютюнову контрабанду

Українка залишила "Mercedes-Benz" закарпатським митникам через тютюнову контрабанду

Українка залишила "Mercedes-Benz" закарпатським митникам через тютюнову контрабанду

Сьогодні на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС працівники митниці вилучили в громадянки України «Mercedes-Benz». Причина – незаконне переміщення цигарок через митний кордон України в спеціально виготовленому сховищі.

ВІДЕО ДНЯ

Пройти митний контроль жінка вирішила через «зелений коридор» митного поста, заперечивши, при усному опитуванні, що переміщує будь-які товари в обсягах, що підлягають обов’язковому письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами та підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження щодо ввезення на митну територію України, - зазначили у відділі комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб було виведено із загального потоку для проведення митного огляду, в ході якого виявлено приховані в спеціально обладнаному та пристосованому сховищі (тайнику), який попередньо піддавався розбиранню та монтажу, тютюнові вироби. Зокрема, 166 пачок цигарок з акцизними марками України, серед яких «Compliment», «ФЕСТ», «Rothmans» та «Прилуки» були поміщені в спеціально пристосовану конструктивну порожнину в панелі приладів, під переднім лобовим склом.

Реклама

Українка визнала підакцизні товари своєю власністю та зауважила, що переміщувала їх через митний кордон з України в Угорщину, маючи за мету подальшу їх реалізацію для одержання прибутку.

Таким чином громадянка України вчинила дії, що мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил, вартістю понад 2000 грн та транспортний засіб зі спеціально виготовленим сховищем (тайником), вартість якого склала понад 91 400 грн – вилучено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно