Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині шестеро школярів отруїлись алкоголем

На Іршавщині шестеро школярів отруїлись алкоголем

Після закінчення літніх канікул діти повернулись за шкільні парти. Звісно, зустрівшись з однокласниками, хочеться обмінятись враженнями про відпочинок. Такі зустрічі у перші дні навчального року можна побачити у багатьох кав’ярнях та барах. У колі друзів виникає спокуса похизуватись цигаркою чи чаркою спиртного. Та наслідки цього можуть бути плачевні.  

ВІДЕО ДНЯ

В Україні заборонено продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років. Однак такі випадки все ж трапляються. Тільки цього року до Іршавської лікарні потрапили з алкогольним отруєнням 6 підлітків. Серед них 3 дівчини, - повідомили в Іршавському РВ УМВС.

Їхні батьки були притягнуті до адмінвідповідальності за  ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов′язків щодо виховання дітей). 

Реклама

Прикро те, що у трьох випадках підлітків пригощали дорослі, які навіть не задумувались про наслідки цього.  

Скажімо, святкування Першого дзвінка в одному з кафе м.Іршави закінчилось для дівчини-школярки в лікарні. Бармен продав алкогольний напій неповнолітній, а далі їй стало погано. Тому довелось викликати швидку. Як наслідок, батьків притягнули до адмінвідповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, бармена закладу - за ч.2 ст.156 (Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами). На власника кав’ярні теж буде накладено штраф. Матеріали направлено у спілку захисту прав споживачів. 

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно