Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У містах області наркотики продають у відкриту, - Віктор Балога

У містах області наркотики продають у відкриту, - Віктор Балога

Про це народний депутат зазначив на своїй сторінці у мережі Facebook.

ВІДЕО ДНЯ

"Не можу сказати, що після подій в Мукачеві, сценарій яких писався на Банковій, на Закарпатті нічого не змінилося. Змінилося. В області повністю зупинена робота по боротьбі з наркоторговцями. Таким чином, влада створила їм ідеальний "бізнес-клімат".

Більше того - всі, хто раніше були затримані за торгівлю наркотиками, відпущені і зараз займаються тим, чим і раніше. Цю інформацію можна легко перевірити.

Реклама

Звертаюся до Генерального прокурора. Пане Шокін, такої зухвалості не пам’ятаю давно. Складається враження, що державу повністю усунули від управління областю і віддали Закарпаття на відкуп криміналітету. Як народний депутат, прошу Вас дати найжорсткішу оцінку діям правоохоронців Закарпаття. Ситуація потребує, щоб Ви в неї терміново втрутилися.

Також звертаюся до Голови Служби безпеки України Василя Грицака. Знаю, що Ваше відомство зробило багато, щоб припинити наркоторгівлю в області. Але, після 11 липня ваших спеціалістів з центрального апарату, які професійно виконували свою роботу, було відкликано. Вважаю, зараз у тісній співпраці з Генеральною прокуратурою, ви зможете припинити цю вакханалію, коли у містах області наркотики продають у відкриту. Міліція за всім цим лише спостерігає. Тому, надія лише на СБУ і Генеральну прокуратуру", - стверджує нардеп.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно