Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавські правоохоронці затримали крадія мобільного телефону

Іршавські правоохоронці затримали крадія мобільного телефону

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції  зателефонувала 30-річна жінка й повідомила про те, що невідома особа украла від неї мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Жінка розповіла правоохоронцям, що вона працює продавцем у магазині і поки обслуговувала покупців, із столика зник її мобільний телефон вартістю майже 9000 гривень, - повідомили в Іршавському РВ УМВС.

Справу було доручено працівникам карного розшуку. Опитавши свідків та односельчан, міліціонери отримали інформацію про 24-річного мешканця села Приборжавське. Молодий чоловік проживав у своєї співмешканки у селі Великий Раковець. Міліціонери навідались до співмешканки додому, але його там не було.

Реклама

Пошуки крадія продовжили у його рідному селі, де теж його ніхто не бачив. Далі оперативники припустили, що він міг поїхати у село Довге. І справді, в одній торговій точці у центрі села його знайшли. Він саме намагався збути крадений телефон за 1000 гривень. Однак цій оборудці завадили працівники карного розшуку. Підозрюваний був запрошений до райвідділу міліції, де зізнався у скоєному.

За даним фактом Іршавським райвідділом міліції розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно