Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Хустські правоохоронці разом з активістами борються з вуличною торгівлею

Хустські правоохоронці разом з активістами борються з вуличною торгівлею

Хустські правоохоронці разом з активістами борються з вуличною торгівлею

Учора в м.Хуст відбулася акція «Скажи ні вуличній торгівлі». Під час рейду одного вуличного продавця було притягнуто до адмінвідповідальності й накладено штраф у розмірі 102 гривні з конфіскацією предметів торгівлі.

ВІДЕО ДНЯ

Зранку 8 вересня у м.Хуст правоохоронці міськвідділу міліції, активісти громадської організації «ФОЙТА» та користувачі соцмеережі Фейсбук провели акцію під назвою: Скажи «Ні» вуличній торгівлі. До рейду також було залучено журналістів, - стверджують у Хустському МВ УМВС.

Акція стартувала з вулиці Рєпіна, яку називають «гарячою точкою» несанкціонованої торгівлі в Хусті. Тут правоохоронці склали адмінпротокол за ст.160 ч.1 (Торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення на продавця дрібного краму. Суд оштрафував продавця на 102 гривні з конфіскацією предметів торгівлі.

Реклама

З іншими продавцями та покупцями учасники акції проводили профілактичні бесіди та роздавали листівки, в яких закликали не купувати товар з рук на вулиці.

- Торгівля з рук у невстановлених місцях – це правопорушення, за якепередбачена відповідальність за ст.160 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На винних накладається штраф із конфіскацією предметів торгівлі, - коментує заступник начальника СДІМ Хустського МВ УМВС ВасильГомечко.

Реклама

Шановні хустяни та гості міста! Учасники акції звертаються до вас із проханням не купувати продукти разом із сміттям на вулиці. Адже саме тут вам загрожують різні хвороби: кишкова паличка, сальмонельоз, бичачийціпяк, стоматит, дизентерія та гепатит А.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно