Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавські оперативники вдруге затримали сільського крадія

Іршавські оперативники вдруге затримали сільського крадія

Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернувся 57-річний мешканець с.Осій. Заявник повідомив про те, що з новобудови невідома особа викрала пристрій для зарядки акумуляторів вантажних автомобілів вартістю близько 2000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце крадіжки, задокументували даний злочин, оглянули місце події, опитали односельчан, - повідомили в Іршавському МВ УМВС.

Справу було доручено оперуповноваженому карного розшуку старшому лейтенанту міліції Івану Варцабі. Він перевірив усіх раніше судимих у селі і зупинився на своєму «знайомому» по крадіжці з магазину в селі Ільниця. Навідавшись до нього додому, запросив підозрюваного до міліції.

Реклама

Крадій почав виправдовуватись, що він ніде не працює, потрібні гроші на прожиток і тому знову пішов красти. В ту ніч йшов селом, побачив новобудову, зайшов, а там лежить пристрій для зарядки акумуляторів. Крадене поніс додому, щоб у подальшому продати та отримати гроші.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство. Зараз правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших крадіжок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно