Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині горілчаний контрабандист чинив опір правоохоронцям

На Рахівщині горілчаний контрабандист чинив опір правоохоронцям

Надзвичайна подія сталася учора близько 10:00 на посту «Лазещина» в Рахівському районі, який межує з Івано-Франківською областю. Водій іномарки, що перевозив горілку без документів, вчинив опір працівникам міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні зранку на посту «Лазещина» на Рахівщині працівники міліції зупинили для перевірки автомобіль «Фольксваген», яким керував 51-річний житель м.Івано-Франківськ. Водію було запропоновано відкрити багажне відділення. Однак він закрив двері автомобіля та несподівано рушив з місця, зачепивши працівника Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС області, який намагався його зупинити, - повідомили у Рахівському РВ УМВС.

За кілька кілометрів правоохоронці наздогнали й зупинили автомобіль. До водія міліціонери були змушені застосувати заходи фізичного впливу, оскільки він відмовлявся виходити з машини та чинив опір правоохоронцям.

Реклама

Втихомиривши водія, працівники міліції виявили в салоні та багажному відділенні автомобіля 160 пляшок горілки різних виробників. Документів на підакцизний товар у водія не виявилось, а вигляд самих марок акцизного збору на пляшках викликав у правоохоронців сумнів щодо їх дійсності.

- Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомляє в.о. начальника Рахівського райвідділу міліції Володимир Мателега. - За фактом перевезення продукції з підробленими марками акцизного податку розпочато кримінальне провадження  за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України. Також фігуранту події доведеться відповідати за вчинений ним опір працівникам правоохоронного органу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно