Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Диверсія в школі: невідомі облили портрет Шевченка, символіку та портрет учня, який загинув

Диверсія в школі: невідомі облили портрет Шевченка, символіку та портрет учня, який загинув

Диверсія в школі: невідомі облили портрет Шевченка, символіку та портрет учня, який загинув

Для багатьох діток, які пішли у перший клас, перше вересня стало справжнім святом. Лунає перший дзвінок, вчитель проводить перший урок.

ВІДЕО ДНЯ

Та, виявляється є й такі особи, яким хочеться зіпсувати настрій як учням, так і вчителям. Такий випадок трапився у школі в с. Баранинці.

– Ця диверсія трапилася у ніч з 31-го серпня на 1 вересня, – розповідає директор Баранинської ЗОШ І ступеня Людмила Леонідівна. – Уранці на роботу прийшла прибиральниця й побачила, що стіни политі якоюсь маслянистою рідиною темного кольору, яка схожа на мазуту з трактора. Про цей випадок працівниця зателефонувала мені, а ми, у свою чергу в районний відділ освіти і в чергову частину міліції.

Реклама

Правоохоронці, які приїхали на місце події, стали знімати відбитки пальців. Крім того, невідомі особи добряче поорудували і в кабінеті: відчинили шафу, з якої викрали документи, трудові книжки, облили маслянистою темною рідиною портрети Тараса Шевченка, вишивані рушники, символіку, меморіальну дошку нашого учня, який загинув в Афганістані. Не пошкодували навіть комп’ютер, який валявся на землі.

Зловмисники виламала дерев’яні вхідні двері в приміщення школи. Двері ми відремонтували своїми силами, частину коштами нам допомогли з райвідділу освіти. Щоби не зірвати навчальний процес, райвно допомогло нам зі шкільним автобусом, який возив діток на навчання у село Великі Лази. За цей час вчителі, батьки на сусід Павло відремонтували понівечені класи та двері власними силами. А з понеділка учні вже навчалися в нашій школі.

Реклама

В Ужгородському райвідділі міліції повідомили, що після повідомлення про диверсію на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка обстежила місце події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, відомості внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Наразі оперативники перевіряють т.зв. спецконтингент та осіб, які можуть бути причетні до цієї диверсії. Розпочато слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно