Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • ТСК щодо подій у Мукачеві припускає, що загиблі бійці "Правого сектору" комусь були невигідні

ТСК щодо подій у Мукачеві припускає, що загиблі бійці "Правого сектору" комусь були невигідні

ТСК щодо подій у Мукачеві припускає, що загиблі бійці "Правого сектору" комусь були невигідні

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з розслідування подій у Мукачеві 11 липня направить запит до правоохоронних органів з метою встановити, чи дійсно у нещодавній дорожньо-транспортній пригоді у Дніпропетровській області загинули бійці "Правого сектора", причетні до мукачівського інциденту. Про це заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", секретар ТСК щодо подій у Мукачеві Валерій Пацкан.

ВІДЕО ДНЯ

"Зробимо зараз запит на МВС, на ГПУ до слідчого, чи є якась інформація щодо загиблих осіб. Тому що ми так само отримали інформацію про загибель двох осіб у ДТП у Дніпропетровську із засобів масової інформації. Нам відомо також з джерел ЗМІ, що дев’ятеро осіб, які переховувалися в лісах, і було відео, що вони з’явилися в зоні дії антитерористичної операції. Чому ДТП сталося в Дніпропетровську – дуже багато крапок не поставлено над "і". Ми давали сигнал тим хлопцям, які були в лісі, що вся комісія, будучи на той час у Закарпатті, готова була гарантувати їхню безпеку, вивезти їх до Києва та гарантувати неупереджене слідство", - сказав Пацкан.

Як одну з версій нардеп припустив, що комусь могло бути невигідно, щоб бійці "ПС", які брали участь у подіях у Мукачеві, розповіли подробиці того інциденту.

Реклама

"Чи не з’являться за декілька днів нові жертви – теж знак запитання. Я би дуже не хотів, щоб з’являлися нові жертви, я би дуже хотів, щоб ці хлопці так само дали свідчення", - зазначив Пацкан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно