Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За хабар судитимуть викладача УжНУ

За хабар судитимуть викладача УжНУ

Прокуратурою міста Ужгорода до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом отримання 2500 грн неправомірної вигоди викладачем Ужгородського національного університету.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив прокурор міста Ужгорода Іван Зарева, досудовим розслідуванням встановлено, що викладач Ужгородського національного університету, будучи службовою особою, вимагав від студентів навчального закладу за успішне складання іспитів та у подальшому отримав неправомірну вигоду у розмірі 2500 гривень, – повідомили у відділі організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті за фактами вчинення обвинуваченим кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Прокуратура Закарпатської області закликає всіх, кому відомі факти зловживання та вимагання неправомірної вигоди службовими особами будь-яких підприємств, установ, організацій повідомляти про них з метою недопущення вчинення правопорушень і притягнення винних осіб до передбаченої законом відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно