Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині шахраї обікрали довірливих пенсіонерів

На Ужгородщині шахраї обікрали довірливих пенсіонерів

У місті Чоп шахраї обікрали домівки двох літніх жінок. У обох випадках потерпілі описують одних і тих же людей. Увійшовши в довіру, зловмисники зайшли до осель пенсіонерок, вели з ними бесіди, обіцяли «зняти порчу», а також просились трохи пожити.

ВІДЕО ДНЯ

Перше повідомлення до працівників Ужгородського райвідділу міліції надійшло від 61-річної мешканки м.Чоп. Пенсіонерка просила правоохоронців розшукати невідомих чоловіка та жінку, які напросившись до неї додому, запропонували їй зняти порчу. За деякий час «гості» пішли, а заявниця виявила відсутність своїх 600 долларів США та 2000 гривень, – інформують в Ужгородському РВ УМВС.

Наступною до правоохоронців звернулася 77-річна сусідка заявниці. Як і у вище згаданому випадку, невідомі чоловік із жінкою напросилися до пенсіонерки додому. Незнайомці просили господарку надати їм житло. Наостанок, пообіцяли літній жінці повернутись. У цьому випадку з квартири жінки зникли 5000 гривень та золотий ланцюжок.

Реклама

При спілкуванні з міліціонерами обидві потерпілі описують одних і тих же людей. Зараз співробітниками Ужгородського райвідділу міліції вживаються заходи для встановлення місцезнаходження шахраїв та їх затримання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно