Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Двері закрила ланцюгом і підперла великою каменюкою: мати влаштувала власним дітям в’язницю

Двері закрила ланцюгом і підперла великою каменюкою: мати влаштувала власним дітям в’язницю

Двері закрила ланцюгом і підперла великою каменюкою: мати влаштувала власним дітям в’язницю

На Закарпатті мати влаштувала своїм чотирьом маленьким синам справжню в’язницю! Жінка залишила хлопчиків самих удома і зникла на кілька днів. Не залишила їм навіть продуктів. Голодні діти почали голосно плакати - це їх і врятувало. Крики почули сусіди, вони викликали міліцію та службу у справах дітей. Ті зламали двері й забрали малечу. Як нині почуваються хлопчики, найстаршому з яких 10 років, а найменшому лише рік, та про їхню подальшу долю.

ВІДЕО ДНЯ

Євген Соломін, кореспондент:

- Майже дві доби діти не могли вийти зі свого власного будинку, який завдяки матері перетворився на в’язницю. Адже вона закрила двері ланцюгом, підперла величезною каменюкою - аби діти не могли вийти на вулицю - і зникла в невідомому напрямку.

Реклама

Першу добу в зачиненому будинку без матері четверо дітей ще якось пережили. Найстарший - десятирічний Іван - готував їсти та годував менших: одно, дво та трирічного братиків. Але потім харчі закінчилися, і малі почали плакати та кликати на допомогу. Ридання почула пані Валентина. Вона одразу зателефонувала до міліції.

Валентина, сусідка:

Реклама

- Вона так залишала на старшого сина і за це не журилася. Бо знала, що за дітьми придивиться старший син. Вона за ними не доглядала. Вона їх не одівала, не помила.

Правоохоронці та працівники у справах дітей зламали двері та визволили хлопчиків із голодного полону.

Іван Філіп, співробітник Тячівського РВ міліції:

Реклама

- Діти були здорові, але було видно неохайність діток. Брудні, голодні. Було прийнято рішення вилучити діток і помістити в приміщення районної лікарні для тимчасового проживання і медичного огляду.

Малих відвезли в лікарню. Найперше - там їх нагодували.

 

Всього в родині Бонки шестеро дітей. Двоє старших живуть в інтернаті. Інші четверо - мешкали з матір’ю. Їй 26 років. Батько хлопчиків помер. У селі розповідають - на жінку часто скаржилися сусіди.

Іван Решко, Бедевлянський сільський голова:

- Вона отримувала 5700 гривень в місяць. Ці гроші пропускала не за призначенням - вона випивала, гуляла. Сусіди часто звертались, бо там були проблеми.

Нині вирішується питання про позбавлення багатодітної матері батьківських прав. Вона ж, коли дізналась, що синів з хати забрали, втекла та досі не відвідала хлопчиків у лікарі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно