Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові рідна мати заставляла 12-річну ромську дівчинку жебракувати

У Берегові рідна мати заставляла 12-річну ромську дівчинку жебракувати

Нещодавно під час відпрацювання в центрі міста Берегова правоохоронці виявили 12-річну смагляву дівчинку, яка займалася жебракуванням. Як з’ясували оперативники ВКМСД, просити дитину змушувала власна мати. 41-річна жителька місцевого табору офіційно ніде не працевлаштована, соціальних виплат не отримує, тому постійних доходів родина з чотирьох осіб не має. Перебиваються лише тимчасовими заробітками, яких не завжди вистачає.

ВІДЕО ДНЯ

Заробіток жінки на день складав від 20 до 45 гривень. Для свого «промислу» обирала найбільш багатолюдні місця поблизу супермаркетів, термальних басейнів та церков. Гроші дівчинка віддавала матері, а та купувала за них їжу для всієї родини, – зазначили у Берегівському РВ УМВС.

Матері дівчинки слідчий повідомив про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.304 Кримінального кодексу України (Втягнення неповнолітніх у заняття жебрацтвом). Після завершення слідства справу буде передано до суду.

Реклама

– Окрім виявлення правопорушень, метою співробітників відділу кримінальної міліції у справах дітей здійснення рейдів вулицями Берегова. проведення профілактичної робота з категоріями громадян, які потенційно можуть стати учасниками правопорушень у дитячому середовищі, – каже начальник міліції Берегівщини підполковник Василь Рябінчак.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно