Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мешканець Рахівщини, який кидав гранати, може отримати 10 років ув’язнення

Мешканець Рахівщини, який кидав гранати, може отримати 10 років ув’язнення

Мешканець Рахівщини, який кидав гранати, може отримати 10 років ув’язнення

Справу стосовно жителя Ясіня, Рахівського району, який кидав бойові гранати, направлено до суду. Поки тривало слідство обвинувачуваний залякував та побив свідка події.

ВІДЕО ДНЯ

У ході досудового розслідування було встановлено, що 16 липня цього року, 30-річний мешканець Ясіня з хуліганських мотивів підірвав дві бойові осколкові гранати. Першу гранату зловмисник кинув близько третьої години ночі зустрічному легковому автомобілю марки «Мерседес Бенц». В автівці знаходилися двоє мешканців села Ясіня, яким він створив реальну загрозу для життя та здоров’я, – йдеться у повідомленні Рахівського РВ УМВС.

За десять хвилин обвинувачуваний привів в дію і кинув гранату перед входом в будинок односельця, з яким перебував в неприязних стосунках. Через вибух було пошкоджено будівлю, металеві ворота та припаркований поруч автомобіль.

Реклама

Працівники міліції затримали хулігана. Після внесення застави, обвинувачуваний знаходився за місцем проживання. Поки тривало слідство, вищевказаний громадянин залякував, чинив тиск та наніс тілесні ушкодження одному  із свідків свого безчинства.

Слідчі Рахівського райвідділу, які проводили досудове розстеження, розпочали стосовно фігуранта справи кримінальні провадження ще за двома статтями Кримінального кодексу України.

Реклама

Досудове розстеження завершено, за відкритим  кримінальним провадженням за ч. 4 ст. 296(Хуліганство), ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення, або пошкодження майна), ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч.2 ст.350 (Умисне нанесення тілесних укшкоджень громадянинові, який виконує громадський обов’язок) Кримінального кодексу України. Матеріали направлено в прокуратуру, для скерування обвинувального акту в суд.

Рахівчанину загрожує до десяти років ув’язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно