Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Митники області виявили в угорця 240 пачок контрабандних цигарок

Митники області виявили в угорця 240 пачок контрабандних цигарок

Черговим місцем припинення порушення митних правил став митний пост «Дяково» Закарпатської митниці ДФС. Громадянин Угорщини незаконно, «зеленим коридором», намагався перемісити на транспортному засобі«Mercedes 200 D» до Румунії тютюнові вироби.

ВІДЕО ДНЯ

У працівників митниці виникли підозри щодо можливого переміщення іноземцем підакцизних товарів. Було прийнято рішення провести поглиблений огляд автомобіля. В результаті підозра підтвердилась: у авто виявлено приховані сигарети «ROTHMANS» українського виробництва з акцизними марками України. Загальна кількість тютюнових виробів 240 пачок, – повідомляє відділ комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Від митного контролю сигарети були приховані в спеціально виготовлених сховищах під передніми крилами автомобіля. Щоб дістати приховане, митники демонтували сталеві пластини, які прикривали цигарки.

Реклама

Виявлені сигарети громадянин Угорщини визнав своєю власністю. Хоч перед початком проведення митного контролю заявляв, що в його автомобілі відсутні будь-які товари та предмети приховані від митного контролю, або такі, що заборонені чи обмежені до вивезення з України.

Громадянин розповів, що цигарки придбав в м. Виноградів, зазначив, за яку ціну придбав і де їх приховував. Сигарети перевозив через кордон вперше, хотів в Угорщині їх продати, щоб заробити.

Реклама

Таким чином, угорець вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю,тобто з використанням спеціально виготовлених тайників. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України, за протоколом про порушення митних вилучено: товари – безпосередні предмети порушення митних правил та транспортний засіб зі спеціально виготовленим сховищем.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно