Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці скаржаться на часті крадіжки автомобілів у місті

Ужгородці скаржаться на часті крадіжки автомобілів у місті

Свого часу в обласному центрі був спалах крадіжок з автомобілів. Зухвалі крадії обкрадали іномарки в центрі міста. Після затримання одного з підозрюваних ця проблема, здається пішла на спад. Та останнім часом в Ужгороді знову дали знати про себе автомобільні злодії. Нещодавно на одній з міських вулиць зловмисники проникли в салон іномарки, звідки викрали барсетку з документами та грошима.

ВІДЕО ДНЯ

– 17 вересня після 15-ї години нам подзвонили з дитячого садка й повідомили, що наша дитина почуває себе погано, – розповідає потерпіла ужгородка. – Почувши таке, ми за нею вже за 10 хвилин приїхали. У дошкільному закладі знаходилися не більше 5-7 хвилин. У цей час почули звук, як спрацював центральний замок нашого автомобіля, наче його закривали. Однак на цю обставину не звернули увагу. Прийшовши до свого авто чоловік не зміг з першого разу його відчинити.

У нас машина на сигналізації. Завізши нас із дитиною додому, він поїхав на роботу й помітив, що з салону зникла барсетка, в якій знаходилися закордонний паспорт дитини, технічний паспорт автомобіля, водійські права та вітчизняний паспорт. Після цього ми написали заяву в міліцію, але згодом відмовилися від розслідування.

Реклама

В Ужгородському міськвідділі міліції повідомили, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження, відомості внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Незважаючи на відмову, оперативники займаються пошуками автозлодіїв. Оперативники запевняють, що на сьогодні є лише 2 факти, коли за допомогою сканеру злочинці скоїли крадіжки з автомобілів, хтось «працює» дуже обережно.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно