Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Повіривши у SMS із текстом "Ви виграли автомобіль", чоловік втратив чималі гроші

Повіривши у SMS із текстом "Ви виграли автомобіль", чоловік втратив чималі гроші

Повіривши у SMS із текстом "Ви виграли автомобіль", чоловік втратив чималі гроші

У тенета зловмисників потрапили двоє громадян. Один з них хотів придбати радіоапаратуру через мережу Інтернет, інший повірив у отримане СМС-повідомлення про нібито виграний автомобіль.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора протягом дня до Ужгородського міськвідділу міліції надійшли звернення від двох чоловіків, які переказали гроші на рахунки шахраїв, – повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

49-річний житель Львівської області вирішив придбати собі радіоапаратуру через мережу Інтернет. Знайшовши оголошеня, зв’язався з «продавцем», домовився з ним про вигідну ціну товару, та переказав на рахунок зловмисника 1400 гривень. Однак «куплений» товар так і не отримав. 

Реклама

Вкотре радимо громадянам бути уважними та обережними при купівлі товарів через мережу Інтернет. Перед здійсненням платежу чи завдатку  ,перегляньте відгуки користувачів, які вже мали досвід користування вибраним вами веб-ресурсом, оцінили якість товару або послуги та наполягайте на оплаті лише після отримання товару. 

22-річний ужгородець потрапив на гачок шахрая через отримане СМС-повідомлення. На мобільний телефон заявника надійшло повідомлення ізтекстом про нібито виграний автомобіль. Але для його отримання потрібнобуло сплатити 1% вартості транспортного засобу. Довірливий хлопець переказав на рахунок шахрая 4520 гривень. 

Реклама

Міліція закликає громадян бути обачними, не вірити подібним СМС-повідомленням, не перераховувати гроші, адже головна мета зловмисників – обманним шляхом заволодіти грошовими коштами. 

Пам’ятайте, збереження ваших коштів у таких випадках залежить тільки від вас. А якщо вас все ж таки ошукали, обов’язково звертайтеся до міськвідділу міліції або телефонуйте на «102».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно